Hoger in Google Met Uw website? Schakel Een Linkbuilder In!

hoger in googleVoor het verkrijgen van relevante en kwalitatieve goede links van en naar andere websites kan een site die enige bekendheid wenst niet buiten een ervaren linkbuilder. De mensen van linkbuilder-expert.nl zorgen ervoor dat u met penguin proof backlinks op topposities in de zoekmachines komt.

Omdat de linkbuilding-expert niet met automatisch aangemaakte links werkt, staat de site binnen enkele dagen tot weken hoog in de zoekmachine rankings. Door de jarenlange ervaring die deze linkbuilder heeft weten zij inmiddels hoe ze zich aan de richtlijnen van de zoekmachines moeten houden. Een bekwaam team van SEO schrijvers zorgt met handgemaakte teksten dat de lezer langer op de gelinkte sites blijft.

Voorbeelden van backlink mogelijkheden

  • Een op de klant site gericht blogartikel wat aan specifieke bloggers wordt aangeboden.
  • Het verspreiden van een nieuwsbericht.
  • Plaatsing van links in het eigen netwerk van de linkbuilder-expert.nl
  • Aanmaak van links op representatieve websites zoals Face book, Twitter, You Tube ect.
  • Blogbuilding, via een nieuw aangemaakt blog wordt de lezer doorverwezen naar de bron-site.

De linkbuilder-expert maakt voor zijn klanten een vakgerichte startpagina aan of plaatst uw site op een al bestaande pagina.

Branchegerelateerde fora wordt gevolgd en op geschikte locaties worden links geplaatst.

linkbuilding process
Linkbuilding process

Hoe bepaald de linkbuilder welke kanalen gevolg worden?

Voordat de linkbuilder voor zijn klanten aan de slag gaat houd hij eerst een oriëntatiegesprek met hen. Dit is om een optimale service aan de klant te kunnen leveren en om hun eigen strategieën en methodes met hen door te nemen. Dit eerste gesprek en de daaropvolgende offerte worden niet in rekening gebracht.

Behalve specifiek op de wens van de klant gerichte linkpakketten heeft de linkbuilder-expert ook standaard linkbuilding pakketten. Deze variëren in prijs naar het aantal plaatsingen. Deze zijn opgedeeld in drie categorieën te weten Brons, Zilver en Goud. Deze zijn redelijk geprijsd en bieden door de variatie in plaatsingsdoelen een goede link/resultaat verhouding.

Als laatste biedt de linkbuilder-expert de mogelijkheid tot een speciaal op maat gemaakt backlink pakket. Deze vallen vanzelfsprekend duurder uit doordat er extra kosten gerekend worden voor extra consulten en de geoptimaliseerde diensten. Samengevat blijkt dat een goede en ervaren linkbuilder van essentieel belang om snel bovenaan in de ranking van de zoekmachines te komen.