Een volledige NLP training traject op maat

NLP-voor-de-verandering.com

NLP coaching en training van Marco Honkoop biedt een negen dagen durende NLP practitioner opleiding met officieel certificaat van The Society of NLP van Dr. Richard Bandler aan. Honkoop heeft de officiële NLP trainerslicentie en is door Bandler opgeleid.
Ben je geïnteresseerd in NLP, begin dan met de practitioner opleiding. Hieronder lees je in het kort wat de opleiding inhoudt, hoe je je kunt inschrijven en wat de voordelen van de opleiding zijn.
NLP Rotterdam

De officiële NLP practitioner opleiding
NLP practitioner betekent beoefenaar van het Neurolinguïstisch Programmeren. De opleiding zal plaatsvinden in Rotterdam en start in maart 2014. De trainingsdagen worden gepland op dagen die in het weekend vallen.
De opleiding is bedoeld voor je eigen persoonlijke ontwikkeling en voor een betere communicatie met je persoonlijke of zakelijke omgeving (met je baas, collega of klant). De opleiding is ook zeer geschikt voor coaches. Het doel van de opleiding is hoe je een leven kunt bereiken waarin je vrij bent van zorgen en onzekerheid. Je leert hoe je je brein inzet om dit te bereiken.

Wat gaat er aan de NLP opleiding vooraf
– Voordat je je aanmeldt voor de opleiding NLP practitioner, vraag je de gratis NLP strategiesessie aan. Dit is een vrijblijvend gesprek ter kennismaking. Dit gesprek kan telefonisch plaatsvinden of we maken een persoonlijke afspraak. Zo kunnen we bepalen of de opleiding past bij je verwachtingen.
– Als je je voor 31 januari 2014 aanmeldt voor de opleiding, krijg je een interessante vroegboekkorting van meer dan 500 euro.

Wat zijn de voordelen van de NLP practitioner opleiding?
– Je maakt een stappenplan, zodat je je kunt focussen op het resultaat dat je wilt bereiken
– Je leert nare emoties, negatieve gedachten en mentale belemmeringen overwinnen en controleren
– Na de practitioner opleiding kun je eventueel verder met de NLP Master opleiding en daarna de NLP trainersopleiding voor de trainerslicentie.

Ook online cursus en gratis tips mogelijk
Het is ook mogelijk om de NLP Cursus Online te doen, als je op een goedkope manier kennis wilt maken met NLP, zonder dat je de deur uit hoeft. We raden je bovendien van harte aan om je aan te melden voor de gratis NLP tips. Dan kun je NLP zelf ervaren. Met NLP leer je je brein te trainen, met als resultaat een gevoel van vrijheid, meer succes en meer levensplezier! Bij NLP coaching en training leer je om je doel op plezierige en ontspannen wijze te bereiken en te doen waar je talenten en passies liggen!